Moda

15 statement modela cipela koji će transformirati svaki outfit

Izdvajamo najlješe modele iz aktualnih kolekcija high street brendova
Jedan od nezaobilaznih modnih dodataka u ormaru svake žene sigurno su cipele. Dobre cipele, baš kao i dobra torba, mogu transformirati cijeli outfit te mu udahnuti neki posve novi šarm.

Bilo da je riječ o cipelama na petu, čizmama ili pak loafericama, statement modeli cipela začiniti će svaku kombinaciju. I dok nam modni trendovi stalno donose neke novitete, postoje određeni klasici koji će uvijek biti u modi i kojima se rado vraćamo.

Ove sezone, u fokusu su kaubojske čizme te životinjski uzorci, no ako odabereš klasične crne mokasinke ili pak visoke čizme na petu, nećeš pogriješiti jer je riječ o modelima koji su statement i koji odolijevaju trendovima.

https://www.instagram.com/p/B4SYEMEA3AF/?utm_source=ig_web_copy_link
U aktualnim kolekcijama high street brendova mogu se pronaći uistinu razni te vrlo zanimljivi modeli cipela, a trenutno je naglasak na čizmama i gležnjačama te cipelama koje će se idealno uklopiti u svečane trenutke koji su pred nama.

Savršeni par efeketnih cipela u onom modelu koji najviše voliš začiniti će svaki ouftit, a neke od najljepših iz high street ponude izdvojili smo u nastavku