Poznati Naš odabir

Kao četvrta sestra – Tajna ljepote majke Džejle Ramović

Bh. pjevačica Džejla Ramović se, osim raskošnim glasom, može pohvaliti i lijepim izgledom, a ukoliko pogledate fotografije njenih sestara, Šejle i Lejle, bit će vam jasno da je za to zaslužna genetika.

Naime, i njihova mama Edita se može pohvaliti zavidnom figurom i njegovanim licem, a u jednom od intervju za naš magazin Džejlina mama je otkrila na čemu zasniva svoju svakodnevnu njegu.

 

View this post on Instagram

 

U tonu… 🤷🏼‍♀️

A post shared by R A M O V I Ć Š E J L A (@ramoviceva) on

Lična higijena je broj jedan. Rodila sam troje djece i uvijek sam se trudila da ustanem jako rano ujutro i da se sredim, pa kada one ustanu, da imam za sve vremena. Uvijek je tako bilo. Ako se slučajno nešto desi pa se ne mogu srediti, a moram do prodavnice, to bude nevjerovatno maskiranje. I danas su isti rituali, ustajanje, jutarnje tuširanje, šminkanje i to se sve uvijek završi prije kafe. Tu naviku sam naslijedila od svoje mame i tetki. Šminka, odjeća, štikle, sve to mora biti. Moje kćerke su sve to gledale, ali kad su bile male, nisam im dozvoljavala da se šminkaju, niti nose štikle. U jednom trenutku, Lejla je gledala kako se spremam i pitala me je: „Mama hoće li, kada ti umreš, nama ostati sve tvoje štikle i šminka?”. Vjerovatno je tada pomislila da tek kada umrem, da će nositi to” – rekla je ona tada.

Pogledajte kako Edita izgleda.

 

View this post on Instagram

 

😍😍😍😍💛💛

A post shared by Edita Ramovic 🥰 ❤ (@edita._.ramovic) on