Moda Naš odabir

Zavirite u dom najbogatije blogerice na svijetu

Chiara Ferragni, najbogatija modna blogerica na svijetu, osim u svom poslu uživa i u skladnom porodičnom životu sa svojim suprugom, reperom Fedezom i sinom Leoncinom.

Ovo su najemotivnije suze koje sam ikad isplakala. To je momenat kada se Leoncino rodio, momenat kada se u meni javilo osjećanje koje nikada prije nisam imala. Porođaj je bio dug i naporan, ali mi je podršku dao moj vjerenik, koji je bio uz mene. Počnem plakati svaki put kada pogledam ovu fotografiju. Volimo te najviše, Leoncino” – napisala je Chiara na Instagramu nakon rođenja sina.

S obzirom na to da je Chiara cijelu svoju trudnoću, kao i druge bitne momente u životu, dijelila s onima koji je prate na ovoj društvenoj mreži, bilo je i očekivano da će ljude skoro svakodnevno upoznavati sa svojim majčinskim iskustvima.

View this post on Instagram

Padre dell’anno 🥇

A post shared by FEDEZ (@fedez) on

Tako su Leoncinove prve fotografije, samo nekoliko dana nakon rođenja, došle do više od 12 miliona ljudi koji prate njegovu poznatu mamu, a svaka od njih ima više od dva miliona sviđanja.

View this post on Instagram

Team Ferragni ❤️ @chiaraferragnicollection

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Neki će možda reći da su ove brojke nebitne jer je riječ o lajkovima, ali to su brojevi koji Chiaru čine najbogatijom blogericom na svijetu. Njena godišnja zarada procjenjuje se na osam miliona dolara, a sve to joj je omogućilo da živi prilično raskošnim životom.

View this post on Instagram

#TheFerragnez 💞

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Pitate se kako izgleda dom u kojem Chiara živi? Donosimo vam neke od objava s Instagrama, na kojima možete vidjeti pojedine kutke njenog doma.