Ljepota Naš odabir

Tvrdi da je to zbog prehrane: 48-godišnju veganku mijenjaju za ženu u 20-ima

Victoria Featherstone Pierce vjeruje da su prehrana na bazi biljaka i beauty rutina koja uključuje proizvode koji nisu testirani na životinjama tajna njenog mladolikog izgleda.

Ova Londončanka tvrdi da se osjeća bolje nego ikad, a veganstvu se okrenula prije 15 godina.

“Od 6. godine sam bila vegetarijanka, a preko noći, s 33 godine, postala veganka. Vjerujem da je to pomoglo mom izgledu. Osjećam se zdravije i bolje nego u 20-ima”, izjavila je za Labible, prenosi “Index.

Uvjerava da se nikad nije podvrgnula estetskim zahvatima.

 

View this post on Instagram

 

LOVING my all in 1 natural mineral foundation which can be used as a concealer, foundation, setting powder, finishing powder and SPF15 protection all in one. Thanks @bellapierreofficial @bellapierreofficialuk ————————————————————————— #mineral #crueltyfreebeauty #crueltyfree #writer #bellapierre #ethicalblogger #leapingbunny #makeup #victoriafeatherstonepearce 💚—————————————————————————-makeup @ladivarivamua #photography @markxphotos 📸————————————————————————-Check our my blog http://victoriapearceofficial.com/blog/————————————————————————— Follow me on Instagram @victoriapearcewriter

A post shared by Victoria Featherstone Pearce (@victoriapearcewriter) on

Radim kao model i kad ljudima kažem da imam 48 godina, misle da su krivo čuli. Međutim, istina je da zbog posla ponekad lažem o svojim godinama. Nedavno sam rekla da imam 38 samo kako bih dobila posao za jednu njemačku reklamu. Modna industrija se treba promijeniti i ženama dati samopouzdanje, a ne rušiti ga”, dodala je.

Osim za veganstvo, zalaže se i za mentalno zdravlje jer je i sama patila od depresije.