Poznati Naš odabir

Pet modnih trikova koji će učiniti da izgledate više

One nešto niže žene se često muče s izborom odjeće, obzirom na činjenicu da u većini odjevnih kombinacija izgledaju poput djevojčice.

Poznata stilistica slavnih dama, Erin Walsh, otkrila je pet trikova kojima uspješno rješava stilske probleme niskih djevojaka. Evo o čemu je riječ:

Monohromatske kombinacije

Postoji razlog zašto “it” djevojke najčešće viđamo u jednobojnim kombinacijama. To tijelo čini dužim i stvara iluziju visine” – tvrdi Walsh.

 

View this post on Instagram

 

One of my favorite photos by @bernardodoral ‼️ #whiteonwhite

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Istaknite najbolje na sebi

Ako imate kraći torzo, zaboravite na duge jakne i radije birajte kraće modele, a ako imate duge noge, ne ustručavajte se da nosite pantalone s visokim strukom” – kaže ona i dodaje da niko ne poznaje vaše tijelo bolje od vas, te preporučuje da u skladu s tim birate odjeću.

Naglasite najuže dijelove tijela

Naglasite najuže dijelove tijela. Žene uskog struka trebaju kombinirati popularne crop topove s visokim, širokim pantalonama. Ukoliko su vaš adut uski zglobovi, nosite cipele s kaiševima koji će privući pažnju” – kaže Walsh.

Midi suknje

“Midi suknje su odličan odabir za žene nižeg rasta, a idealne su one koje završavaju tek nekoliko centimetara ispod koljena” – otkrila je ona.