Astro Naš odabir

Radost će ga pratiti svih 12 mjeseci: Horoskopski znak biće ubjedljivo najsretniji u 2020. godini

Kada je astrologija u pitanju, 2020. godina obećava velike promjene, nove početake, ali i izazove.

Ipak, jedan znak će apsolutno dominirati u polju sreće, a naredni period će mu donijeti nezaboravno iskustvo u životu

Ako ste rođeni u horoskopskom znaku Jarca, spremite se za fenomenalna dešavanja koja će vam donijeti godina ispred vas!

Jupiter, planeta sreće i bogatstva 2. decembra ušla je u znak Jarca i kretat će se kroz njega cijele sledeće godine. S obzirom da Jupiter svojim tranzitom oplemenjuje znak svake godine (svake godine prolazi kroz jedan horoskopski znake), neće ponovo biti aktivan u znaku Jarca sve do 2032. godine.

Jupiter simboliše ekspanziju, rast i napredak. U kombinaciji sa Jarčevom vladajućom planetom Saturnom, koja predstavlja ograničenja, odgovornost i obaveze, u 2020. će sve vrste limita biti ‘pobijena’, a narednih 12 mjesesci Jarčevi će doživjeti rapidne uspjehe koji će se odraziti na svim poljima.

Ovakva pozicija planeta, Jarčevima će dati zdravu dozu optimizma. Biće potpuno ispunjeni na svim osnovima, imat ćete šansu da povratite samopouzdanje kroz nove prilike koje ćete dobijati u karijeri, a najviše da sretnete posebnu osobu koja će imati veliki uticaj na vas i sigurno će vas promijeniti na bolje.

Život će vam se totalno promijeniti, otvorit će vam se novi vidici i potreba za avanturom, a ujedno postići ćete sklad između duše i tijela.

Zato, Jarčevi, pripremite se za nevjerovatnu godinu i iskoristite sve potencijalne koja vam ona pruža, piše “Telegraf“.