Poznati Naš odabir

Poruka Georgea Clooneya ženama sa viškom kilograma

Izlišno je pričati o količini šmekerstva Georgea Clooneya. Tipovi poput njega su toliko rijetki da se gotovo svaka njegova rečenica može staviti u knjige o bontonu, a zatim da se te iste knjige čitaju pred spavanje. Tada bi možda ovaj svijet bio ljepše mjesto, a žene bi se osjećale mnogo prijatnije u svojoj koži.

Džulija Vilan je podijelila sa javnošću saosjećanje koje je izrazio Kluni sa svim koleginicama, i razumijevanje pritiska pod kojem su glumice kako bi postigle idealnu liniju. Ona se otvorila na Tviteru i objasnila šta je tačno time mislila. Sve se dešavalo u vrijeme snimanja serije “ER” u kojoj je Kluni imao glavnu ulogu.

“Počinjemo snimanje, rade se posljednje pripreme, a onda sam načula kako neko tiho govori Džordžu: “Da li si čuo šta su rekli Juliji?” (oni – misleći na producente)

Kluni: “Da li su joj rekli da mora da smrša?”

– Da.

Kluni: “Je l’ im rekla da od*ebu?”

– Aha.

Kluni: “Dobro im je rekla.”

“Tada sam se zaljubila u njega. Kad god su mi tokom karijere govorili da moram da smršam, čula sam Džordžov glas: “Reci im da od*ebu”.

Vilanova je takođe rekla kako su standardi Holivuda o ženskom tijelu bili brutalni tokom devedesetih, jer “nije bilo raznovrsnosti u izgledu žena”, kao što je to slučaj danas, piše Moj.ba