Astro Naš odabir

Najbolji znakovi horoskopa: Da li ste među najstabilnijim osobama?

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima imaju vrlo realne stavove i ne očekuju ništa od drugih ljudi pa se upravo zbog toga vrlo rijetko uzrujavaju. Oni često svoj mir pronalaze u meditativnim vježbama, a po prirodi su izuzetno smireni.

Jarac

Jarčevi imaju mnoštvo osobina koje ih drže čvrsto na zemlji, a neke od najistaknutijih su odgovornost, mudrost i praktičnost. Oni ne osuđuju druge, već su uvijek spremni da daju koristan savjet. Iako i oni imaju svoju divlju stranu, Jarčevi je rijetko kada iskazuju. Oni su vrlo snažni i zaštitnički nastrojeni, što ih čini odličnim životnim suputnicima. Uz to su i ambiciozni, ali istovremeno i vrlo zahvalni za sve što imaju.

Djevica

Djevice uvijek prvo dobro promisle pre nego što progovore jer znaju da reči mogu da budu i te kako oštro oružje. S Djevicama je vrlo lako razgovarati jer su uvijek prisutne u razgovoru i znaju dobro da slušaju. Osobe rođene u ovom znaku jako pametno raspolažu svim što imaju, od informacija do imovine, i ništa ne uzimaju zdravo za gotovo.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika rijetko šta može da izbaci iz takta. Oni puno vremena provode u samoći jer tako najbolje pune baterije i posvećuju se svojem umnom razvoju. Bikovi ne obraćaju pažnju na glasine i tračeve, već preferiraju da stvore mišljenje o nečem na osnovu ličnog iskustva. Poput Djevica, Bikovi takođe odlično znaju da slušaju i druge, ali i svoje instinkte čak i kada ih drugi uvjeravaju u suprotno.