Poznati Uncategorized

Ella Dvornika otkrila koliko joj teško pada druga trudnoća

Ella Dvornik je takva blogerica da se ne trudi ništa skrivati od svojih obožavatelja koji budno prate svaku njenu objavu na društvenim mrežama, a ovaj put je progovorila o tome koliko joj teško pada ova trudnoća.

Lijevo – ja 2017. godine, 5 dana prije porođaja. Desno – ja danas, 3 mjeseca prije porođaja. Ne mogu vam riječima opisati kako je biti velik kao da si 9 mjeseci trudan u 6. mjesecu trudnoće. Jedino se veselim ovoj mrtvoj sezoni nakon nove godine jer će se sve primiriti, jer zaista ne znam kako bih preživjela” – započela je svoju objavu na Instagramu blogerica koja od početka decembra za svoje obožavatelje na svom YouTube kanalu redovito snima svoju dnevnu rutinu, poslovne obaveze i privatan život.

U glavi imam tonu ideja i želja i volje za avanturom, ali tijelo mi jednostavno ne dopušta da ih provedem u realnost. Ako slučajno eksplodiram uskoro, evo da vas pozdravim, da ne ispadne da sam nepristojna” – napisala je Ella uz fotografiju koja prikazuje kako je Dvornikova izgledala u devetom mjesecu prve trudnoće i sada, u šestom mjesecu druge trudnoće.