Poznati Naš odabir

Blista u trudnoći – Popularna Šeherzada pokazala trudnički stomak

Zvjezdani turski par, 49-godišnji Halit Ergenç i njegova supruga, 36-godišnja Berguzar Korel, nama poznatiji kao Sulejman i Šeherezada, u slatkom su iščekivanju prinove. Glumica je ove jeseni potvrdila nagađanja kako čekaju bebu nakon silnih nagađanja turskih medija. Sada stomak više ne skriva, iako su se silno trudili zaštiti tajnu.

Halit i ja čekamo drugo dijete. Riječima vam ne mogu opisati našu sreću, trudnoća je blagoslovljeno stanje i upravo se tako i osjećam. Jako smo sretni i zahvaljujemo svima na lijepim željama” – izjavila je po otkrivenju trudnoće razdragana glumica. Na svom Instagram profilu objavila je i fotografiju s jednog događaja koja prikazuje glumicu u svečanom izdanju, a ispod bijele haljine nazire se stomak.

Podsjetimo, tada 23-godišnja Bergüzar upoznala je 12 godina starijeg Halita na setu serije ‘1001 noć’. Halit je u to vrijeme bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi. Iako su iskre tinjale na setu serije, putovanje u Pariz u decembru 2008. je donijelo preokret u njihovom odnosu. Halit se nakon 10 mjeseci rastao od Gizem, koja je tada bila trudna. Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu, Gizem je odlučila pobaciti. Berguzar je ipak zbog Halita ostavila svog dotadašnjeg dečka, uz mnogo manje drame nego što je to bio Halitov razvod.

 

View this post on Instagram

 

Eveet yılın o zamanı geldi.. Telefon çalar, O SES YILBAŞI? Katılayım mı,katılmayayım mı? Hangi şarkıyı söyleyeceğim ki? E dizi var! karakter var! Olmaz şimdi. Dizi yok, ben tırsarım🙈 tırsmam tam heveslenirim tarihler denk gelmez filan derken seneler sonraaa, En sonunda bu yıl başardık ve ben O SES YILBAŞI’nda sahnedeydim. Pardon ben değil BİZ☺ Hayatımda bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. İzleyince anlayacaksınız zaten🙊 Ama acayip eğlendim. Bizi en güzel şekilde ağırlayan tüm o tatlı @acunmedya ekibine çok teşekkür ederim😘 Makyaj:tabii ki @cigdemyartasi ❤ Saç: @ondertiryaki ❤ Styling: @rutkayozis ❤ Elbise:tatlı mı tatlı @sudietuzofficial Seviyorum sizi😘

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on