Moda Naš odabir

Odjevni komadi koje ne bi trebali nositi nakon 40-e

Ah te četrdesete! One ne bi trebale da budu strašne ali mnoge žene postaju opterećene šta da obuku, kako da se našminkaju i kako ih drugi ljudi doživljavaju. Potrebno je pronaći balans, da ne izgledaju previše mlado, a ni starije nego što jesu.

Vrijeme leti, i ne samo se moda menja, već i mi. S godinama, garderoba koja čini da izgledamo kao milion dolara ne može biti ista. Modni stilisti i eksperti za modu kažu da na određene odevne komade možete slobodno da zaboravite nakon 40. godine.

Redovno nošenje klač torbica

Mlade devojke mogu da nose klač torbice kao svakodnevni aksesoar. Nakon 40. godine, bolje je da ih nosite samo u specijalnim prilikama. Dajte prednost mini torbama običnim danima .2. 2 Narukvice sa privescima

Često su ove narukvice veoma važne njihovim vlasnicima zbog lepih uspomena na neke događaje ili voljene osobe. Međutim, ovaj tip aksesoara može izgledati detinjasto, pa je bolje da zaboravite na njih u odraslom dobu.

Čarape u jarkim bojama

Samo školarke mogu da dozvole sebi da nose ovakve čarape. Žena u njima može izgledati komično. Ako ne i tragično.

Savršen zimski stil: Ovako to rade najbolje obučene dame iz Amerike, Nemačke, Austrije!

“Muški” duksevi

Tinejdžerke izgledaju sićušno i ranjivo u ovakvoj odeći. Odrasla žena jednostavno ne izgleda dobro obučena u ovakvoj odeći. Bolje birajte gaderobu u vašoj veličini.

Bezoblični kardigani

Ne postoji kardigan koji ne može da zameni dobro skrojen sako u neutralnoj boji. Zato slobodno kažite zbogom širokim bluzama i kardiganima.

Zbog traume iz detinjstva izgubila veru u ljubav: Imala je mnogo ljubavnika, ali njega nikad nije prebolela! (FOTO)

“Tinejdžerske” haljine

Ako vam je haljina dobro stajala 10 godina i obasipani ste komplimentima, ne postoji garancija da će tako biti i nakon što pređete 40. godinu.

7. Odeća sa simbolima sportskih timova i muzičkih grupa
Ako ste zaista zagriženi za neki sportski tim, izbegavajte da nosite odeću sa njihovim logoom do sledeće utakmice. Međutim, ako kupujete odeću sa simbolima bendova ili sportskih ekipa samo zato što izgleda “kul”, bolje ponovo razmislite.