Ljubav&Veze Naš odabir

Trebaju li vas zabrinuti erotski snovi o vašem šefu?

Mnogima se dogodilo da se probude i u nevjerici konstatuju da su upravo imali erotski san u kojem se pojavio njihov šef ili šefica.

Na ovakve snove ne reaguje svako isto; nekome izazovu samo kratkotrajni osmijeh, ali ima i ljudi kojima poslije bude neugodno i pozdraviti šefa jer nikako ne mogu izbaciti san iz glave.

Ova situacija nije neuobičajena i nema razloga da se osjećate neugodno na poslu jer san, zapravo, u konačnici i nije bio o vašem šefu, piše Guardian.

Kada sanjamo ljude koje poznajemo, oni predstavljaju simbole nekoga ili nečega. Zapitajte se: Što moj šef meni predstavlja? Ako predstavlja autoritet, tada san može značiti skrivenu težnju da učinkovitije preuzmete kontrolu nad vlastitim životom.

“Čak i seksualni aspekti vašeg sna ne moraju nužno reflektirati erotsku pozadinu ili zanimanje za nekoga. I stvarna seksualna želja može se sakriti u podsvijesti. Istraživanja su pokazala da su suptilni znakovi udvaranja, kao što su istezanje i naginjanje preko nečije stolice, česti na radnom mjestu. Moguće je da je vaš šef napravio nesvjesnu erotsku povezanost s vama”, kaže Pamela Stephenson Connolly, psihoterapeutkinja koja se specijalizovala za liječenje seksualnih poremećaja.

Snovi nose važne informacije o našoj podsvijesti i vrijedi ih pravilno istražiti. Ako želite shvatiti njihovo značenje, uvijek možete potražiti pomoć stručnjaka koji će vam pomoći da rastumačite vaše noćne romane.