LifeStyle Naš odabir

Ističe ono najbolje na vašem licu

Hit boja ruža u 2020. pristaje svima i naglašava samo najbolje značajke lica. Ne, nije riječ o boji mesa ili nude nijansi ruža. Kako piše In Style, stručnjaci s beauty područja usaglasili su se da će u 2020. dominirati ni manje ni više nego crvena boja ruža. Naime, upravo crveni ruž, u raznim nijansama, pristaje svima, podiže svaki make-up i svaku odjevnu kombinaciju te ističe ono najbolje na vašem licu.

Pitate se kakvu to tačno čaroliju odrađuje crveni ruž? Odmah po nanošenju crvene nijanse ruža, vaše će lice izgledati osvježeno i odmorno, a prilikom prvog osmijeha primijetićete da se vaši zubi doimaju bjeljima. Ipak, važno je naglasiti da trebate birati crvene ruževe hladnog podtona kako biste uživale gore navedene benefite jer oni s toplim podtonom ponekad mogu učiniti upravo suprotno.

Ako je crveni ruž velik odmak od vašeg uobičajenog izgleda, krenite postupno, s nekom suptilnijom nijansom koja vuče na crvenu. Ako ste se odvažili na jaču boju, dajte sebi vremena da se naviknete na nju, pa je najprije iskušajte nekoliko puta kod kuće pred ogledalom.