LifeStyle Naš odabir

Ova baka krade vaše muškarce od 1928. godine

Ona vam krade muškarca od 1928. godine i ima svoju kolekciju ljepote na Sephori, 3 miliona pratilaca na Instagramu, a Rihanna i Miley Cyrus su joj fanovi. Upoznajte Helen Ruth van Winkle – 92-godišnja Instagram ikona južnjačke karte koja je postala internet senzacija još 2014. godine.

Prije nego što je stigla do slave, vodila je prilično normalan život u Wacu u Kentuckyju. Imala je malu farmu od 6 hektara, brinula se za svoje unuke, lijepo održavala svoj vrt i išla u crkvu svake nedjelje.

Jednog dana njezina najstarija kćerka fotografisala je Heleninu u kratkim hlačama i majici. Uz malu pomoć najstarije praunuke kreirala je svoj Instagram račun na kojem je objavila fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

chillin killin always 🌴 📷 @marinafini

A post shared by ✨🌈💖 BAD LIL BADDIE 👵🏼🌈✨ (@baddiewinkle) on

Ja sam loša k***; uvijek sam bila buntovnica“, kaže Helen, koja na Instagramu koristi ime Baddie Winkle.  Prvi post Baddie Winkle brzo je postao viralna senzacija i broj njenih pratilaca neprestano je rastao s vremenom.

 

View this post on Instagram

 

@fashionnova

A post shared by ✨🌈💖 BAD LIL BADDIE 👵🏼🌈✨ (@baddiewinkle) on

Baddie Winkle osvojila je društvene medije olujom sa svojim svijetlim, ekscentričnim i eklektičnim odijelima i stavom ”ne j**** živu silu‘. Iako njezin osjećaj za stil možda nije svačija šoljica čaja, zasigurno se svi možemo složiti oko jedne stvari – nadahnuće ove žene je inspirativno.