Astro Naš odabir

Pripadnici ova tri znaka su najinteligentniji

Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnost.

Često je za nečiji uspjeh u životu odgovorna emotivna inteligencija od samog koeficijenta koji se mjeri na testiranjima, ali po mjerenoj inteligenciji ova tri znaka su najinteligentnija.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka jako su inteligenti, među njima je velik broj slavnih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talent drugačijeg i originalnog pristupa problemima i sposobnost koncentracije. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka vrlo su bistri, a za razliku drugih znakova odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rješenja problema bez pretjerane muke. Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih stvari, ali im to koristi samo ako su sposobni da se posvete nečemu.

Jarac

Pripadnici ovog znaka posjeduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih vuče ka boljem u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućava da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvijek koriste, a odlično primjenjuju stečeno znanje i nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali.