Zdravlje&Fitness Naš odabir

Ova doktorica je hit na Instagramu – Lice joj je preslatko, ali čekajte da vidite tijelo

Ovih dana u fokusu svjetske javnosti je širenje korona virusa, a Kinezi su očekivano i najglasniji kada je o ovome riječ, s obzirom da je odatkle i potekao… No, neki su rešili da iskoriste virus kako bi došli do 5 minuta slava ili povećali postojeću!

Tako tamošnji mediji pišu o mladoj Kineskinji neobičnog izgleda koja radi kao doktor, a obećava da će se boroti protiv korona virusa, sve dok ne prestane da se širi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 袁合荣 (@yuanherong1229) on

“Dajemo najbolje od sebe u prevenciji i liječenju. Doktori su prva linija odbrane. Trudim se iz petnih žila da pomognem u stopiranju epidemije”, napisala je doktorka Juan Herong na svom Instagram nalogu uz selfi fotografiju na kojoj svoje lijepo lice krije zaštitnom maskom.

Ona se pored medicine bavi i društvenim mrežama i fitnesom, a zbog specifičnog izgleda važi za svojevrsnu Internet senzaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 袁合荣 (@yuanherong1229) on

Na Instagramu je prati više od 350 hiljada ljudi, a ta brojka se iz dana u dan povećava, a ako bacite pogled na njene fotografije biće vam i jasno otkud popularnost.

Naime, ova ljekarka ima veoma čudnu fizionomiju – mladoliko, slatko lice, a tijelo bodibildere, s obzirom da je intezivno posvećena treninzima i vježbanju.

Ona nerijetko objavljuje fotografije iz teretane ili u tesnim kompletima za vježbanje i kupaćim kostimima, a sve kako bi pokazala ogromne, iscrtane mišiće.

 

View this post on Instagram

 

happy new year🎆

A post shared by 袁合荣 (@yuanherong1229) on

Ženski bodiblideri više nisu neuobičajena pojava, ali toliki kontrast između lica i tijela kao što je slučaj kod Juan je zaista rijedak. Ona često dobija komentare na račun toga na društvenim mrežama, i dok je jedni obožavaju i hvale, drugi smatraju da je otišla predaleko.