Poznati Naš odabir

San svakog djeteta: Kim Kardashian pokazala dječju igraonicu u kući vrijednoj 60 miliona dolara

Reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian nedavno je ponovno oduševila fanove, pokazavši na Instagramu masovnu igraonicu svoje djece.

Zvijezda je sa svojih 160 milijuna pratitelja podijelila videozapis svoje vile vrijedne 60 milijuna dolara (oko 412.111.175 kn), koju dijeli sa suprugom, reperom Kanyeom Westom. Djeca para North (6), Saint (4), Chicago (2) i devetomjesečni Psalm – u video veselo trčkaraju uokolo u igraonici sa beskrajnim mogućnostima preodijevanja i gomilom igračaka.

Kim je u videozapisu objasnila: ‘Čistim noćas i samo zato što uvijek kažete da je moja kuća uređena minimalistički, pokazat ću vam dječju igraonicu’.

Turneju je započela snimajući veliku pozornicu opremljenu s pravim glazbenim instrumentima na kojoj djeca ‘nastupaju’, a pored je smješten i projektor na kojem gledaju filmove, piše 24sata.

U prostoriji je i odjeljak sa stolom na kojemu djeca pišu zadaću, crtaju i slikaju. Minimalistički uređeni ormarići otkrili su odličnu organizaciju, a u kojima su sve igračke razvrstane po svojoj funkciji. Autići su u posebnoj ladici, legići u drugoj i to poredani po boji. tračnice u trećoj. To je Saintov dio.

Svako dijete ima svoj dio sobe s igračkama s kojima se najviše igra.

North ima i potpuno opremljenu prodavaonicu sa prehrambenim proizvodima, ali i malu dječju perilicu, sušilicu i kuhinju” – rekla je Kim u videu, a onda je pokazala i veliki ormar s različitim kostimima u koje se klinci preoblače.

Inače, reality zvijezda nedavno je proslavila fascinantnu brojku od 160 milijuna sljedbenika na Instagramu.