Moda Naš odabir

Izgorjelo joj 50 posto kože, ostala bez kose, a danas je bomba: Manekenka iz Srbije prošla kroz pravi pakao

Manekenka Jovana Đorđević važi za jednu od najljepših žena u Srbiji, a svojom ljepotom osvaja. Udata je za srbijanskog fudbalera Filipa Đorđevića. Njih dvoje žive u Italiji i imaju dvoje djece.

Iako njen Instagram profil prati više od pola miliona ljudi, plijeni izgledom i zategnutim tijelom, rijetko ko zna da je lijepa brineta prošla kroz veoma buran i težak životni period, koji je uspjela da prebrodi i nastavi dalje uzdignute glave.

Naime, Jovana je na snimanju jednog spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Tada je zadobila opekotine na 50 posto kože na tijelu i ostala bez kose.

Srećom, moj brat je reagovao brzo i izvukao me je, ali i tih nekoliko sekundi bilo je dovoljno da osjetim kako mi vrelina prodire pod kožu. To iskustvo ne bih poželjela ni najgorem neprijatelju. Kad sam upala vodu, nijednog trenutka nisam izgubila svijest. Veoma dobro se sjećam i svega što se dogodilo nakon što je došla Hitna pomoć. U bolnici sam provela tri nedjelje. Po prirodi sam vesela djevojka tako da me ovo ružno iskustvo nije promijenilo, pa se, kao i uvijek, osjećam super. Osmijeh i pozitina energija moj su najveći adut. Otkako sam izašla iz bolnice, ne dobijam drugu terapiju, osim što redovno mažem kreme koje su mi propisali ljekari” – ispričala je Jovana nakon ovog traumatičnog iskustva.