Poznati Naš odabir

Godina je nije bilo u javnosti, novom objavom šokirala cijeli svijet

Pop pjevačica Aimee Duffy, koja se već dugo nije pojavljivala u javnosti, sada je napisala objavu na svom Instagram profilu i u njemu otkrila kako je danima bila zatvorena kao i to da ju je nepoznata osoba drogirala i silovala.

Kazala je kako se sada oporavila, te je odlučila sve podijeliti s javnosti. Na Instagram profilu objavila je tekst o tomu šta joj se dogodilo te je od obožavatelja dobila brojne poruke potpore.

Duffy je godine 2011. najavila da će uzeti pauzu od javnih nastupa. Iste je godine objavila posljednji i svoj drugi album. Izuzetak je nastup, održan godine 2013., zajedno s brojnim drugim pjevačima na koncertu u New Yorku u čast Edith Piaf, a godine 2015. glumila je američku pevačicu Timi Yuru u filmu ‘Legend’ iz 2015. godine u kojemu glumi Tom Hardy. Za taj film snimila je i soundtrack.

View this post on Instagram

You can only imagine the amount of times I thought about writing this. The way I would write it, how I would feel thereafter. Well, not entirely sure why now is the right time, and what it is that feels exciting and liberating for me to talk. I cannot explain it. Many of you wonder what happened to me, where did I disappear to and why. A journalist contacted me, he found a way to reach me and I told him everything this past summer. He was kind and it felt so amazing to finally speak. The truth is, and please trust me I am ok and safe now, I was raped and drugged and held captive over some days. Of course I survived. The recovery took time. There’s no light way to say it. But I can tell you in the last decade, the thousands and thousands of days I committed to wanting to feel the sunshine in my heart again, the sun does now shine. You wonder why I did not choose to use my voice to express my pain? I did not want to show the world the sadness in my eyes. I asked myself, how can I sing from the heart if it is broken? And slowly it unbroke. In the following weeks I will be posting a spoken interview. If you have any questions I would like to answer them, in the spoken interview, if I can. I have a sacred love and sincere appreciation for your kindness over the years. You have been friends. I want to thank you for that x Duffy Please respect this is a gentle move for me to make, for myself, and I do not want any intrusion to my family. Please support me to make this a positive experience.

A post shared by @ duffy on

Nema jednostavnog načina da vam ovo kažem. Mnogi među vama pitaju se šta se sa mnom dogodilo, kamo sam i zašto nestala. Puno sam puta razmišljala o tomu kako da ovo napišem… i kako bih se nakon toga osjećala. Nisam u potpunosti sigurna zbog čega mi se čini da je sada pravo vrijeme za to i da će me razgovor o tomu osloboditi” – napisala je Duffy te dodala:

Sigurno se pitate zašto nisam odlučila iskoristiti svoj glas da bih izrazila svoju bol. NIsam željela pokazati svijetu tugu, ne znajući kako ću pjevati slomljena srca. No ono je postepeno dosad zacijelilo. Istina je…, i molim vas, vjerujte da sam sada dobro i na sigurnom. Više su me dana silovali, drogirali i držali u zatočeništvu, no preživjela sam i trebalo mi je puno vremena za oporavak.”