Moda Naš odabir

Nosite karmin kao privjesak na ključevima

U beauty polje nedavno nije ušla samo kuća Hermes, već i Carolina Herrera. Tako su titani Gucci i Jimmy Choo, dobili ozbiljnu konkurenciju u području industrije proizvodnje kozmetike.

Carolina Herrera već je pronašla svoje mjesto među proizvođačima parfema, i sigurno je da je jednako ambiciozna i kad je riječ o make-up liniji. Ali, da biste napravili ozbiljan posao, tada u moru istih morate biti drugačiji. Da je ovo pravilo doktorirala Carolina Herrera je pokazala kad je spojila šminku i nakit u jedno. Za svoju kolekciju kažu da je to šminka koju možete nositi.

Carolina Herrera je tako od karmina i drugih proizvoda napravila modni dodatak, kojeg ne morate nositi u neseseru već ga pokazivati kao i svaki drugi asesoar.

Make-up obično držimo na policama kupatila ili u kozmetičkoj torbici, ali ja sam željela napraviti drugačiji pristup ljepoti. Dati ženama priliku da svoje omiljene kozmetičke proizvode nose i u obliku sjajnog nakita” – kazala je Carolina A. Herrera, kreativna direktorica beauty sektora branda i kćerka modne dizajnerice Caroline Herrere.

U kolekciji je 36 ruževa, puder u prahu i za matiranje, highlighter, te četkice za nanošenje make-upa. Ruž naprimjer možete nositi na ključevima.