Astro Naš odabir

Sedmični ljubavni horoskop do 31. marta 2020. godine: Biku nestaju ljubavni problemi, a Vage su nevjerovatno privlačne

OVAN

Ovnovi ove sedmice očekuje mnogo pozitivniji odnos sa partnerom koji može pokazivati veći interes za emotivnu vezu, a osjećaće se i više međusobne strasti. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati neki uzbudljiv susret, a šanse za nove veze će se povećati.

BIK

Bikovi će ove sedmice osjećati više opušenosti u svojoj vezi, neki problemi kao da će nestati, pa će i razumevanje sa partnerom biti veće. Slobodni pripadnici znaka lakše će ostvarivati svoje želje i naće nailaziti na ozbiljnije prepreke. Neki su skloni tajnim ljubavnim vezama.

BLIZANCI

Blizanci ove sedmice mogu imati šansu da sretnu osobu koja će ih veoma privući, ali to može biti i neko sa kim je moguće iskusiti ozbiljne emotivne probelme ili se mogu pojaviti i neke prepreke u ovom odnosu. Zauzeti će sve više željeti da riješe stare probleme u vezi.

RAK

Rakove ove sedmice prati mirnija situacija na emotivnom planu, a partner će pokazivati manje negativnog raspoloženja. Ipak određena napetost na privatnom planu će i dalje biti prisutna. Neki mogu biti skloni maštanju, ali ne treba da pretjeruju u tome.

LAV

Lavovi se ove sedmice mnogo bolje slažu sa partnerom i uspijevaju da uspostave odnos sa više uvažavanja. Slobodni pripadnici znaka će lakše ostvarivati svoje emotivne želje, a najviše novh poznanstava i lijepih susreta moguće je ako se nađu na nekom putovanju.

DJEVICA

Djevicama ova sedmice može donijeti više ljubavnih želja i novih susreta, pa će i one same biti poduzetnije kada su u ptanju emotivni planovi. Zauzeti će željeti da riješe eventualne probleme u vezi i stvore opušteniju atmosferu.

VAGA

Vage će se ove sedmice osjećati bolje i lakše će uspostavljati kontakte sa osobam sa kojim to žele, a dobrim raspoloženjem mogu privlačiti pažnju ljudi oko sebe, tako da bi se mnogima mogle ostvariti ljubavne želje. Zauzeti će imati strastveniji odnos sa partnerom.

ŠKORPIJA

Škorpije ove sedmice sa partnerom mogu ostvariti pozitivniji odnos bez međusobnih prigovaranja, dok slobodni pripadnici znaka mogu lakše ostvarivati svoje emotivne želje. Neki će imati tajne ljubavne surete koji će im u potpunosti obuzeti misli.

STRIJELAC

Strijelčeve se ove sedmice mogu naći pred nekom odlukom i biće skloni da razmišljaju o budućnosti neke emotivne veze ili odnosa. Ipak trebalo bi da pričekaju sa tim još neko vreme. Prilika za uzbudljive susrete će biti, ali će mnogi biti neodlučni šta da urade.

JARAC

Jarčevi će ove sedmice imati opušteniji odnos sa partnerom jer ni sami neće biti tako zahtevni, ali ipak mogu očekivati da se partner pre prolagođava njima a ne oni njemu. Slobodni pripadnici znaka imaće prilike za nova poznanstva, ali će neće biti dovoljno zainteresirani.

VODOLIJA

Vodolije će ove sedmice imati šansu da upoznaju osobu koja će ih privući i sa kojom je moguća nova emotivna veza. Nove ljubavi mnogima će popraviti raspoloženje. Odnos sa partnerom biće opušteniji, ali i sa više međuosobne strasti.

RIBE

Ribe će ove sedmice uglavnom očekivati da partner bude inicijator u vezi i priklanjaće se njegovim odlukama. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati više novih kontakta, biće više zabave i druženja, ali većini neće odgovarati samo površna poznanstva, piše “Conoplja news“.