Poznati Naš odabir

Tajna njegovanog tena Meghan Markle

Meghan Markle se ustalila kao ikona stila – uvijek sa interesovanjem pratimo njeno pojavljivanje u javnosti, a rijetke su situacije da nas je razočarala.

Ali pored sjajnog stila, nemoguće je ne primijetiti da je njena koža uvijek sjajna i negovana, i da joj lice nikad nije preopterećeno šminkom, piše “Žena“.

I dok su odjevni komadi koje ova Amerikanka nosi većini nas nedostupni, način na koji njeguje kožu lica zapravo je svima dostupan.

Naime, kozmetičarka Nikola Džos koja je radila sa Megan tvrdi da ova ljepotica rado koristi prirodnu kozmetiku i da redovno praktikuje maske iz kućne radinosti.

Maske napravljene od prirodnih sastojaka su efikasne, jednostavne, nisu skupe i imate punu kontrolu nad tim kakve ćete sastojke odabrati za svoju kožu, i baš zbog toga ih moji klijenti vole” – objašnjava Nikola.

Ona je otkrila i prost recept za jednu od “uradi sama” maski koju i Meghan ponekad koristi.

Za hidrataciju i posvjetljivanje lica pomiješajte kokosovo ulje s malo kurkume, a za piling pomiješajte ovsene pahuljice s malo meda – otkriva ova kozmetičarka. Ipak, Džos savjetuje i da prije nego što na lice nanesete bilo koju masku napravite mali test” – stavite malo smjese na pregib lakta kako biste vidjeli kako će vaša koža da reaguje.

Takođe, dodala je i da treba da preskočite sastojke poput sode bikarbone, limuna, soli, šećera i zubne paste kada pripremate domaće maske, jer mogu da poremete kiselost kože ili izazovu iritaciju.