LifeStyle Naš odabir

Mlada zaprijetila: “Ko mi zbog virusa ne dođe na svadbu, za mene je mrtav”

Svi znaju kakvo ‘ludilo’ može žene uhvatiti kad im se bliži dan vjenčanja, no jedna je mladenka u svom ‘ludilu’ otišla i korak dalje pa je zaprijetila prijateljima da ‘za nju više ne postoje’ ako zbog straha od korone propuste njezino vjenčanje.

U svom je postu na Facebooku, koji je podijeljen na forumu Reddita o vjenčanjima, ova Amerikanka naglasila kako ‘neće dopustiti da joj paranoja zbog koronavirusa upropasti njezin veliki dan’, piše 24sata.

Udajem se za 37 dana, a provela sam 15 mjeseci planirajući vjenčanje”, piše ogorčena mladenka i nastavlja:

Potrošila sam tisuće dolara. Vježbala sam, planirala budžet, izbjegavala svađe u obitelji, personalizirala poklone, odgovarala na milijun e-mailova i popila mnogo vina u kadi. Zbog svega toga želim podsjetiti svoje goste da, ako ne dođu na moje vjenčanje, za mene su mrtvi.”

Ni tu ova ‘bridezilla’ ne staje, pa nastavlja o svom ‘mukotrpnom poslu’ organizacije vjenčanja, objašnjavajući da je i ‘personalizirala poklone, odgovorila na milijun e-mailova i popila puno vina u kadi – pa osjeća da je opravdano da svoje goste podsjeti kako je ‘nije briga za virus i njihove strahove’.

Neki su korisnici Reddita buduću mladenku napali nazivajući ju egocentričnom, pa joj je jedna korisnica napisala: ”I ja bih bila bijesna, ali prokleto razmisli i o drugima malo, ne samo o sebi.”

Druga joj je djevojka, isto buduća mladenka, poručila da se ona udaje već 28. ožujka ove godine i da će, kako kaže, ‘biti potpuno jadni ako neki od prijatelja i članova obitelji ne dođu zbog koronavirusa’, ali je dodala i kako razumije da je zdravlje ljudima – na prvom mjestu.

I mi bismo radije da naši prijatelji i obitelj proslave s nama, ali ne želimo zbog toga riskirali da se tako poklopi pa da nitko od njih tu ni ne bude da nam čestitaju prvu godišnjicu braka”, zaključila je djevojka.