Poznati Naš odabir

Boravila van zemlje: Marija Šerifović mora biti 28 dana u karantinu!

S obzirom na to da je boravila van zemlje, Mariji Šerifović je, po povratku u Srbiju, određen karantin u trajanju od 28 dana.

Nedavna posjeta Hrvatskoj lišila ju je slobode kretanja, ali pjevačica se ne žali jer joj, kako ističe, saradnici pomažu oko svega.

Na muci se poznaju junaci. Moji prijatelji i saradnici su veoma brižni, i idu mi u nabavke. Donose mi sve što poželim” – ispričala je Marija za “Hit Informer”, dodajući da je cijela ova situacija oko pandemije korona virusa i vanrednog stanja nije omela u želji da izgubi zacrtani broj kilograma.

Nisam prekinula dijetu moje nutricionistkinje jer mi je želja da još smršam. Ne znam čemu tolika histerija oko hrane, vidim da ljudi samo o tome pričaju. Kada nismo previše aktivni, nema ni potrebe da previše jedemo. Ako vam je dosadno, gledajte filmove i serije” – predložila je Šerifovićeva.

Uživam sa svojim psom Hakom. Sada nadoknađujemo sve ono što smo propustili tokom godina. Protiv dosade se borim dobrim serijama i filmovima. Svima nam je cilj da sve ovo što kraće traje, a to je moguće samo ako budemo savjesni i odgovorni.