Astro Naš odabir

Zašto su one posebne: Najzanimljivije žene po horoskopskim znacima

Postoje žene koje jednostavno plijene. Zabavne su, inteligentne, uvijek izgledaju besprijekorno, muškarci ih žele, a žene priželjkuju da budu kao one, piše “Mondo“.

Od njih možemo mnogo toga da naučimo. Koje su to žene Zodijaka?

Ovan

Žena Ovan je zabavna, inteligentna, brza i pozitivna. Uvijek će naći način da vas motiviše ličnim primjerom. Pored nje svako mora da napreduje i ona se trudi da ako može čak i pomogne. Ima dobra rješenja i jako se brzo snalazi. Od nje može svako da nauči kako da ima više samopoštovanja.

Stavlja svoje potrebe na prvo mjesto, nikad ne sluša druge ako se to ne uklapa u njene planove, već radi po svom. Nije joj lako da nađe partnera, jer ne pravi kompromis lako, ali brzo shvati ko je pravi za nju, pa ne gubi vrijeme ako to nije ono što je zamislila.

Strijelac

Komentari žene Strijelca mogu da budu jako korisni, ali ako ih razumijete na pravi način. Ona je spontana, nekad i previše. Žena Strijelac će vam reći uvijek istinu koja može da vam otvori oči. Njima je teško da budu arogantne i tihe i neupadljive.

Ona kad griješi i ima probleme, nosi osmijeh na licu. Od nje može svako da nauči kako da ostane pozitivan kad nema razloga za to. Voli da u isto vrijeme bude žena, majka, poslovna žena i svjetska putnica. Ona to nekako i uspije jer nikad ne odustaje od svojih snova.

Vodolija

Žena Vodolija uvijek preporučuje da probate nešto novo, ima neobične ideje i izaziva veliku motivaciju prema promjenama. Iako vas ponekad nervira svojim jedinstvenim stilom i pristupom, ona može da svakog pogura ka uspjehu.

Ima drugačiju ličnost i iskustvo, teži različitosti, ali nekad teško pokazuje svoj potencijal. Ne odustaje od svoje autentičnosti, od svojih ciljeva, a nebitno joj je kako je drugi shvataju, bitno je da ona ostvari svoj cilj. Teško se vezuje, a uvek traži partnera koji joj pruža slobodu i tu ne pristaje na kompromis.