Moda Naš odabir

Vogue Arabia objavio 32 naslovnice na kojima supermodeli, pjevačice i umjetnice nose zaštitne maske

Važnost brige o zdravlju postala je primat, a #OstaniKući kampanje odigrale su bitnu ulogu u širenju svijesti o kućnoj izolaciji i poštivanju sigurnosnih mjera.

Njenu važnost prepoznali su i razni brendovi koji također ovu poruku komuniciraju sa svojim pratiteljima online.

Slično je i s modnim magazinima koji kroz sadržaj koji kreiraju šalju poruku nade i empatije.

Talijanski Vogue objavio je magazin s potpuno bijelom naslovnicom koja zrači snagom, poštovanjom i nadom, francuski Vogue možemo besplatno čitati i online, a uredništvo arapskog Vogue magazina je pokrenulo snažnu #StayHome kampanju. - Vogue Arabia objavio 32 naslovnice na kojima supermodeli, pjevačice i umjetnice nose zaštitne maske

Iz arhive su izdvojili neke od najboljih naslovnica nastalih u tri godine njihovog rada s poznatim damama, modelima i umjetnicama i redizajnirali ih tako da svaka osoba na naslovnici nosi zaštitnu masku.

Iman, Huda Katan, Rihanna, Bella Hadid, Farida Khelfa i Amel Bouchoucha, samo su neke od poznatih dama koje s već objavljene naslovnice Vogue magazina sada šalju novu poruku u skladu sa situacijom u kojoj se trenutno nosimo.

Dame su se pridružile Vogue kampanji i fotografije ovako uređenih naslovnica podijelili na svojim društvenim mrežama te pozvale svoje pratitelje da ostanu doma.

U uredništvu želimo poslati poruku da svi trebamo biti ujedinjeniji nego ikada prije, ostati doma i usvojiti propisane sigurnosne postupke kako bismo svi zajedno mogli prevladati ovu zdravstvenu krizu. Budući da naslovnica šalje ključnu poruku, nadamo se da će nam se svi naši pratitelji pridružiti u ovoj kampanji.” – komentirao je urednik arapskog Vogue magazina, Manuel Arnaut. Sve naslovnice nastale u sklopu ove kampanje bit će objavljene na društvenim mrežama magazina.