Poznati Naš odabir

Sotonistička crkva odgovorila na teorije zavjere o Lejdi Gagi

Lejdi Gagu (Lady) već su i prije povezivali s masonima, iluminatima i sotonističkom crkvom, a čini se kako teorijama zavjere o ovoj pjevačici još nije došao kraj.

Korisnik Twittera Tomi G. (Tommy G.) objavio je na toj društvenoj mreži poduži status u kojem je nabrajao argumente za koje misli da dokazuju da je Gaga dio sotonističke crkve.

Gaga je đavolja marioneta kojoj je CIA isprala mozak. Pretvorili su je u ljudskog robota. Svi njeni nastupi i spotovi sadrže mnoštvo sotonističkih simbola. Savršeni je primjer gotovo svake poznate osobe koju kontroliraju illuminati: ima mentalnih problema, zlostavljali su je kao dijete, suicidalna je i žrtvuje u čast sotoni” – napisao je Tomi i dodao da se njena muzika prodaje naivnoj djeci koja su također korak od samoubistva pa ih je lakše kontrolirati.

Njegova objava izazvala je raspravu na internetu, a ubrzo se povodom svega navedenog oglasila i sama sotonistička crkva na Twitter profilu, koji je navodno njihov službeni glasnik.

Potrebno je tri sekunde da se na Googleu sazna kako ovi primjeri nemaju veze sa sotonizmom pa nećemo trošiti tvoje vrijeme da bismo ti u 20 dijelova objasnili zašto te ovo čini neukim teoretičarem zavjere” – napisali su na Twitteru.