LifeStyle Naš odabir

Andrea povećala usne čak 20 puta, ali ne planira na tome da se zaustavi

Bugarka Andrea Emilova Ivanova (22) prije dvije godine počela je s transformacijom svog izgleda jer je željela imati što veća usta. Usne je povećala čak 20 puta i još ne planira stati, piše Mirror.

Andrea, koja je samu sebe prozvala ‘barbikom u stvarnom životu’, prošle nedjelje bila je još jednom ubrizgavanju hijalurona, čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Želim imati još veće usne, iako doktori misle da je ovo sasvim dovoljno. Ipak, rekao mi je moj ljekar da će mi staviti još filera ako želim, ali s tim moram pričekati još barem dva mjeseca. Volim svoja nova usta” – rekla je Andrea, koja je sada na ‘kratkoj pauzi’. Bilo joj je teško, kaže, jesti dva, tri dana nakon posljednjeg zahvata.

Andrea nije sigurna jesu li njene usne najveće na svijetu, ali ona je sa svojim presretna. Svaki tretman platila je najmanje 135 funti, odnosno 290 KM.

Posjetila sam gotove sve klinike u Sofiji” – kaže.

U moru kritika koje prima na račun svog izgleda, ne zaobiđu je ni komplimenti.

Dobivam puno komplimenata za svoje usne i izgled od različitih generacija ljudi širomm svijeta. Primam pozitivne i negativne komentare, ali oni loši dolaze većinom od žena” – rekla je.

Ipak, mnogima se ne sviđa njen izgled.

Trebaš prestati s operacijama i umjesto toga sebi platiti psihijatra” – stoji ispod jedne od njenih posljednjih objava. Prije operacija izgledala je potpuno drukčije…