LifeStyle Naš odabir

Sve snimali: Samozadovoljavala se u salonu namještaja pred svima

Robna kuća IKEA je saopštila da će preduzeti jače mjere sigurnosti u svojim prodavnicama u Kini nakon što se po internetu počeo širiti eksplicitni video žene koja se zamozadovoljava na namještaju u toj robnoj kući.

Na tom videu, koji je postao viralan, vidi se žen koja na sebi ima samo košulju kako se samozadovoljava na različitim sofama i krevetima u toj prodavnici namještaja, dok drugi kupci prolaze trgovinom, nesvjesni toga šta se događa.

Necenzurisane verzije tog videosnimka su uklonjene sa kineskih društvenih mreža, ali odgovor švedske kompanije na taj video pregledan je čak devet miliona puta.

‘Snažno se protivimo i osuđujemo ovakvo ponašanje. Odmah smo to prijavili policiji u gradu u kojem se nalazi ta naša poslovnica”, saopšteno je iz Ikee, ali nije otkriveno gdje se to tačno dogodilo.

Iz IKEA su najavili i da će preduzeti jače sigurnosne mjere, a kupce su zamolili da u njihovim trgovinama razgledaju na civilizovan način.

Identitet žene koja je učestvovala u ovom incidentu nije poznat, kao ni identitet osobe koja ju je snimala.

Neki korisnici kineskih društvenih mreža smatraju da se radi o starom snimku, s obzirom da na njoj niko ne nosi zaštitnu masku za lice, što znači da se sve možda dogodilo prije izbijanja epidemije korona virusa.

“Ova žena je tako hrabra! Jednostavno je to učinila usred bijelog dana”, jedan je od komentara na društvenoj mreži Weibo, koji je dobio čak 8.000 lajkova, prenosi “Radiosarajevo.ba“.