Poznati Naš odabir

Smršala 50 kilograma: Bivši trener otkrio tri tajne nevjerovatne transformacije Adele

Pjevačica Adele početkom mjeseca šokirala je milijune na društvenim mrežama jednom fotografijom.

Adele je na svoj rođendan pokazala novi izgled i evidentno je da je smršavjela više od pedeset kilograma. Pjevačica je u procesu mršavljenja bila više od godinu dana, a njezin bivši osobni trener otkrio je tri tajne pomoću kojih je Adele iz plus size prešla u mršavu kategoriju.

Pete Geracimo, bivši trener slavne pjevačice, otkrio je kako je tekao proces mršavljenja.

Geracimo kaže da je zdrava prehrana najvažnija u procesu mršavljenja i da se on s klijentima, tako i s Adele, uvijek odlučuje za pravu, zdravu hranu, a ne za napitke i dodatke prehrani. Za Adele kaže da je isprobavala dijetu Sirtfood koja potiče gubitak kila biljnom hranom kao što su kelj i heljda. Ove namirnice, poznate kao aktivatori sirtuina, suzbijaju apetit i aktiviraju “mršavi gen”. Sirtfood dijeta omogućuje da se jede tamna čokolada i pije crno vino, piše “Index“.

Trener kaže da je najvažnije ubrzati rad srca i izaći iz zone komfora. Također, kaže da treba vježbati tako da vježba bude radost, a ne mučenje. “Besmisleno je prisiljavati nekoga”, kaže Pete. Adele je, kaže, vježbala s njim tri puta sedmično, a kombinovali su vježbe snage, boks i kardio treninge.