Poznati Naš odabir

Top izgled u 61. godini: Supruga Đorđa Balaševića plijeni pažnju u mini suknji

Olivera Balašević gotovo je 40 godina u braku s poznatim kantautorom. Nedavno je s pratiteljima na Instagramu podijelila da je proslavila 61. rođendan, a sada je pokazala svoju top liniju u lepršavoj kreaciji s cvjetnim uzorkom…

Oliveru Balašević su obožavatelji upoznali kroz najljepše ljubavne pjesme njezinog supruga, a od prije nekoliko mjeseci imaju je priliku upoznati i preko Instagrama na kojem je otvorila profil. Ondje promovira svoju knjigu ‘Planeta dvorište’ ali i objavljuje fotografije iz svoje svakodnevice.

Pratitelji joj često pišu kako je ljepša što je starija, da izgleda upola mlađe te da je najljepša baka u Novom Sadu a i s najnovijom objavom je svojim izgledom mnoge ostavila bez daha, piše “tportal“.

Na njoj pozira na merdevinama dok slika po zidu kuće, a mnogi su joj u komentarima govorili koliko lijepo izgleda: ‘Predivno”, ‘Genijalno , čarobno’,’ Vi ste kao heroina’, ‘Kao djevojčica’, a zanimalo ih je i ko ju je fotografisao.

 

View this post on Instagram

 

“-Skakala sam čak i sa merdevina… s druge, treće prečage… glupača, čula sam da žene to rade. Ali nije se dala! Ma, kakvi… Onda sam našla jedan veliki kamen… pljosnati, onako, da li od tocila ili je služio za kupus, đavo će ga znati?.. pa sam tako spavala, sa tim kamenom na stomaku… možeš misliti kakav je to san bio!? Nedelju dana, možda. Možda i duže… A sad se čudim što skače s mosta. I ume da uprti onoliki teret – pa sve je to ona učila još sa anđelima, moja Anuška… Tetka Anča je slušala netremice i skrušeno držeći varjaču u ruci kao da je nikada više neće odložiti. Ona je mnogo bolje od mene znala kako je mladoj neudatoj ženi tad moglo biti i samo je u jednom trenutku smireno smakla zahuktalu šerpu sa plotne odredivši da ništa u ovom trenutku nije važnije od vremena o kome mama priča. Njena Pelka bila je za nju oličenje opstanka i žudnje za životom, svesna težine borbe koju je vodila sa sobom pokušavajući da spreči jedan novi život da proklija.” Planeta Dvorište, str. 231. #planetadvorište

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic) on

Podsjetimo, Olivera i proslavljeni pjevač upoznali su se krajem sedamdesetih u Novom Sadu, dok je Olivera još bila studentica, a Đorđe je iza sebe već imao dva albuma s grupama Žetva i Rani mraz. Olivera se tada bavila sportom – bila je jugoslavenska reprezentativka gimnastike i trebala je otići na Olimpijske igre 1980. godine u Moskvi, međutim ostala je trudna. Vjenčali su se kada se Đorđe vratio iz vojske, šest mjeseci nakon što se rodila njihova druga kći Jovana. Osim nje par još ima kći Jelenu i sina Aleksa.