Moda Naš odabir

Kako uvijek izgledati uredno, pristojno, dotjerano i svježe

Zaboravite na sve izgovore. Vrijeme je da izgledate najbolje što možete.

Sakrijte podočnjake

Ne želite da poslu ostaviti dojam umorne osobe pa sakrijte podočnjake najbolje što možete. Korektor i puder odradit će svoje.

Pravilno nanesite puder

Obavezno prije nego izađete iz kuće i odete na posao, provjerite kako ste nanijeli puder, vide li se prijelazi na dijelovima gdje puder prestaje, da li ste ga možda nanijeli neujednačeno ili ste pretjerali s njim? Popravite situaciju dok možete.

Hidratizirana koža

Kako bi vam lice uvijek izgledalo zdravije i ljepše, veoma je bitno da svakodnevno hidratizirate kožu lica i vrata kremom koja vam odgovara. Time ćete izbjeći pojavu sitnih ljuskica koje mogu pokvariti c+kompletan dojam.

Nikud bez maskare

Maskarom ćete naglasiti oči, a osim toga, djelovat ćete budnije pa je poželjno da je uvijek koristite.

Umjerena šminka na ustima

Ni slučajno se ne pojavljujte s kričavo crvenim ružem na ustima ili sličnim izražajnim nijansama koje su apsolutno neprikladne za posao. Koristite labelo, sjajilo ili ruževe u prirodnim i blagim nijansama koje će tek neznatno naglasiti vaša usta.

Izbjegavajte plavo sjenilo

Zapravo, izbjegavajte bilo koje napadne boje make-upa. Korisite one nježne i prirodne, a crvene, plave, zelene, ljubičaste, kao i smokey eyes, ostavite za večernje izlaske.

Uredni nokti

Vodite redovito brigu o noktima. Neka uvijek budu uredni, pristojne dužine i lijepo nalakirani. Izbjegavajte na poslu predugačke umjetne nokte pune šara, uzoraka i raznih ukrasa.

Oprezno s parfemom

Iako su uglavnom obožavani, mnogim ljudima smetaju intezivni mirisi i jednostavno ne vole parfeme. Koristite parfem, ali ga nanosite u pristojnoj količini i izbjegavajte općepoznate boliglavce koji su poznatiji zbog svoje snažne aure, nego zbog samog mirisa, piše “Cosmopolitan“.