Ljubav&Veze Naš odabir

Ovo je ženama najprivlačnije (i najvažnije) kod muškaraca

Nakon što je otkrila koju osobinu i fizičku karakteristiku muškarci smatraju najprivlačnijom kod žena, stručnjakinja za veze Louanne Ward otkrila je i što žene traže kod muškaraca.

Do rezultata je došla na isti način kao i prošli put, provela je anketu u svojoj Facebook grupi za samce naziva She Said He Said. Pokazalo se da žene najviše privlače zabavni, odani i samouvjereni muškarci koji su pouzdani i koji se ne boje našaliti na svoj račun.

Na vrhu liste našao se humor sa 19,3 posto glasova što znači da je ženama kod muškaraca najvažnije da ih znaju nasmijati. Vjernost i samopouzdanje ili prirodna karizma bili su na drugom mjestu sa zajedničkim udjelom od 18,3 posto glasova, dok je poštenje treće sa 17 posto.

Inteligencija je bila na četvrtom mjestu s 14,37 posto, a slijedi ljubaznost s 12,4 posto. Visoko je na ljestvici kotirala i pismenost, odnosno poznavanje pravopisa.

Čini se da žene pridaju pozornost detaljima“, rekla je Ward za Daily Mail.

Na listi su se još našle i komunikativnost te ambicija i pažljivost.

Kao i kod muškaraca, Ward je i žene upitala i za fizičke karakteristike. I ovdje su na vrhu liste završile oči, drugi je osmijeh pa dobri zubi. Na četvrtom mjestu je visina, a na petom – penis.