Moda Naš odabir

Ovo ljeto sve žene će nositi ovu obuću, masovno ovo kupuju i naručuju: Da li ćete ih i vi nositi?

Espadrile su ovog ljeta apsolutnih hit kada je obuća u pitanju, a varijacije na temu su najrazličitije – od kože, preko pletenih, ravnih, sa platformom…

Platnene, kožne, pletene, u nježnim bojama ili dezenirane – espadrile su definitivno “must have” komad obuće za ovo leto.
Espadrile su mnogima jedan od najomiljenijih modela obuće za ljetnje dane i za mnoge nikada nisu ni izašle iz mode.

To ne iznenađuje, s obzirom da se espadrile veoma lagana, komforna i praktična obuća, a u isto vreme vrlo ženstvena i ona koja se uklapa uz gotovo svaki autfit. Šta više poželjeti od para obuće…

Klasične espadrile dobile su ove sezone mali pomak u vidu vrha koji je naglašen u drugoj boji. Osim tradicionalnih modela od platna, veoma su aktuelne i kožne. Izuzetno praktične, sjajno će stajati uz različite odevne kombinacije i mogu se nositi u najrazličitijim prilikama – od posla do plaže.

Za ljubiteljke svetlijih modela od tkanine, tu su pletene espadrile. One dolaze u različitim modelima, a variraju od jednostavnih sportskih s tankim đonom do romantičnih, sa kaišićima i trakicama i balogom platformom. U ovom materijalu, espadrile zaista djeluju veoma ženstveno i pomalo vintidž.

 

View this post on Instagram

 

#LeEdo – Summer 2020 – ready or not, here I come! 💛

A post shared by Mass Shoes (@mass.shoes) on