Poznati Naš odabir

Salma Hayek pokazala sijedu kosu i kako izgleda bez šminke

Slavna glumica Salma Hajek oduševila je fanove na Instagramu fotografijom bez filtera kojom je pokazala kako izgleda u prirodnom izdanju.

Holivudska glumica na društvenoj mreži često objavljuje fotografije bez šminke, a njeni pratioci se iznova čude kako dobro izgleda u 54. godini, prenosi “Srbijadanas“.

Ona je o svojoj njegovanoj koži ovako govorila:

Još uvijek nisam radila nikakav botoks, filere ili piling. Ništa. Ponekad mislim da bi trebalo da uradim nešto, ali ne znam šta… Nanosim šminku ponekad, ali ne kad vodim dijete u školu” – izjavila je glumica za strane medije.

Ovoga puta, Selma je oduševila sve. Ona na društvenoj mreži Instagram ima 15 miliona pratilaca, a u posljednjoj objavi je pokazala kako izgleda prije i poslije sređivanja i na toj objavi prikupila preko 450.000 lajkova.

Lijepa glumica objavila je dvije fotografije. Na jednoj se vidi kako izgleda kada joj kosa nije ofarbana, kada nema šminku dok je u kućnom izdanju. Na drugoj, pozirala je našminkana, sa svježe ofarbanom i isfeniranom kosom, pa je napisala:

U iščekivanju novih snimanja, konačno sam ofarbala korijen kose, dok su pozitivni komentari ubrzo počeli da se nižu jedan za drugim.”