Astro Naš odabir

Koji horoskopski znaci će doživjeti pravu ljubav tokom ljeta 2020. godine

Četiri horoskopska znaka imaju šansu da ovog ljeta uđu u romansu i pronađu ljubav za cijeli život.

Ova četiri horoskopska znaka bi trebalo da dobro iskoriste topli period ispred nas jer ih očekuje pregršt lijepih stvari kada je riječ o ljubavi.

Naredni mjeseci biti veoma uzbudljivi, obojeni strašću i romantikom, piše “Telegraf“.

Otkrijte o kojim horoskopskim znakovima je riječ.

Rak

Rakovi, sada je pravo vreme da se prepustite svojim strastima. Venera, boginja ljubavi, zadovoljstva i plodnosti, 25. juna će krenuti da se kreće direktno pre nego što zvanično 7. avgusta bude ušla u vaš znak. Međutim, pre nego što budete mogli u potpunosti da dodirnite ovaj Venerin sjaj, 3. avgusta će nastupiti Pun mesec u Vodoliji u vašoj osmoj kući intimnosti, se*sa i predanih partnerstava. Osećate se dobro u svojoj koži, a to će svi drugi primetiti. Samim tim bićete magnet za poglede i privlačenje, a na vama je da odaberete suštinu koja vam odgovara.

Djevica

U redu je povremeno da se zabavljate. A u moru te zabave sigurno ćete na sve strane osvajati i šarmirati ljude oko sebe. Bez obzira da li se radi o se*si kolegama sa kojima razmjenjujete poglede ili je možda riječ o novoj osobi koja je spontano ušla u vaš život, vaše ljubavne čakre otvorene su ovog ljeta.

Ovo se posebno odnosi na period retrogradnog Merkura koji će djelovati na vaše polje prijateljstva. Neke stvari iz prošlosti bi mogle iznenada da se pojave u vašem životu, a na vama je da odlučite da li su one vrijedne ili ne.

Strijelac

Između romantike i toksičnosti je tanka linija. Iako se ove godine zvezde sigurno usklađuju na polju ljubavi, ima još nekoliko stvari koje morate imati na umu. Prvo, obratite pažnju kako na vas utiče osoba koja vam se dopada, i drugo, nemojte da brinete da će se historija ponoviti.

Nakon lošeg iskustva, odmah ćete moći da prepoznate sve negativne obrasce iz prošlosti. Jednom kada Venera uđe u znaka Rak preko vaše e*otske osme kuće se*sa, nema povratka nazad. Bićete ludo zaljubljeni..

Ribe
Izgleda da ste konačno i vi u centru pažnje. Ljetnje vrijeme će vam prijati, posebno tokom sezone Raka, i sami ćete primijetiti da prosto blistate i zračite. Međutim, osim znaka Raka koji će unijeti strast u vašu petu kuću romantike, Venera će se takođe izvršiti svoj uticaj početkom avgusta, zato se pripremite na mnogo flerta i zavođenja. Imajte na umu da će se pojaviti više osoba koje će probuditi vaše interesovanje, ali uvek se opredijelite za onu koja će podstaći najbolje u vama.