Poznati Naš odabir

Severina dobila još jednu krivičnu prijavu

Pjevačica Severina Kojić (48) dobila je još jednu krivičnu prijavu, saznaje se u splitsko-dalmatinskoj policiji, i to zato jer navodno nije predala dijete staratelju, odnosno svom bivšem partneru Milanu Popoviću (54).

U svezi vašeg telefonskog upita možemo vas obavijestiti da je točna informacija da je danas u službene prostorije pristupio muškarac koji je podnio kaznenu prijavu zbog razloga kojeg ste naveli. Sva prikupljena dokumentacija i sačinjena pismena, kao i kaznena prijava, bit će dostavljeni na daljnje postupanje nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu specijaliziranom za mladež, kao i obavijest nadležnom Centru za socijalnu skrb“, odgovorili su za portal “24sata.hr” iz splitske policije.

Kako se saznaje, Severina je zbog Popovića i pozvala policiju.

Od strane ženske osobe zatražen je dolazak policije, policija je došla na mjesto događaja, ali nije bilo potrebe za postupanjem“, rekli su iz splitske policije.

Podsjetimo, Popović i Kojić se još uvijek spore oko toga kod kojeg će roditelja dijete živjeti. Sud je lani u novembru donio nepravosnažnu presudu prema kojoj će dječak živjeti s ocem, dok će ga majka viđati u dogovorenim terminima. Tom presudom Severini je oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima obrazovanja i zaštite djeteta, ali ona se na presudu žalila. Spis se još uvijek nalazi na Županijskom sudu u Splitu.

Inače, ova krivična prijava je samo zadnji detalj u moru pravosudnog nereda.

Na primjer, prošle sedmice na Opštinskom krivičnom sudu u Zagrebu nije došlo do mirenja između posvađanih bivših partnera. Riječ je, naime, o privatnoj tužbi za klevetu koju je Popović podnio protiv Severine i njenog bivšeg advokata. U međuvremenu, ona je izgubila još jedan sudski spor nakon što se žalila na privremenu mjeru Opštinskoga građanskog suda u Zagrebu iz jula 2019. godine, prema kojoj ne smije objavljivati fotografije svog maloljetnog sina na društvenim mrežama.

Naime, Županijski sud u Dubrovniku je u oktobru 2019. potvrdio prvostepenu privremenu mjeru. Radi se o privremenoj mjeri koja vrijedi do okončanja parnice između bivših partnera.

Severinin PR menadžer Davor Grgin slučaj je prokomentarisao na sljedeći način.

Prema našim saznanjima sve kaznene prijave protiv Severine Kojić su odbačene, a o novima nemamo nikakva saznanja“,, rekao je.