Moda Naš odabir

Ima 71. godinu, a izgleda poput djevojčice

Vera Wang, slavna dizajnerica čije kreacije obožavaju i holivudske zvijezde, jučer je napunila 71 godinu. Iako korača osmim desetljećem života, Wang izgleda poput djevojčice.

Ovu su dizajnericu proslavile njene bajkovite vjenčanice o kojima sanjaju mladenke širom svijeta, a nedavno je, kako se čini, dobila i titulu Instagram influencerice. Naime, otkako je započelo razdoblje karantine, Vera se nalazi u vili u Miamiju sa svojim modnim timom, a kako je otkrila za Women’s Health, oni su svi u sjajnoj formi što ju je potaknulo da i sama počne vježbati.

Čini se da njoj nije bilo potrebno puno tjelovježbe jer fotke koje u posljednjih nekoliko mjeseci objavljuje na Instagramu obaraju s nogu. Na njima se jasno vidi da ova 71-godišnja dizajnerica ima pločice na trbuhu, kožu poput djevojčice i noge bez trunke celulita na kojima joj mogu pozavidjeti i 20-godišnjakinje. Wang se dugi niz godina profesionalno bavila klizanjem, a sada joj je ipak draže igrati golf u luksuznim ladanjskim klubovima.

 

View this post on Instagram

 

Miami matrix — NY wear. 🕶 #VeraWangEyewear available at @baxterandbonny

A post shared by VERA WANG (@verawanggang) on

Wang je zbog svojih fotki postala glavna atrakcija društvenih mreža jer mnoge djevojke pa čak i djevojčice rekreiraju njene lookove što ona ponosno objavljuje na svojem profilu.