Astro

Vječite djevojčice: Ženama rođenim u ovom znaku ljubavi nikad nije dosta, a evo zašto nikada ne mogu da ostare

Njima ljubavi nikada nije dosta – čak i u staračkim domovima se vjenčavaju više nego pripadnici drugih znakova.

A možda je upravo to razlog zašto žena Blizanac zapravo ne može da ostari.

Žena rođena u znaku Blizanaca važi za zabavnu, društvenu, magičnu i provokativnu. Izgleda vrlo mladoliko i izuzetno je harizmatična. Uz nju se svako osjeća mlađe nego što jeste i zato joj se i opraštaju ćudljivi ili manipulativni ispadi.

Inače je dosta nepredvidljiva i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zamijeniti onom distanciranom i arogantnom. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nije pretjerano zainteresovana za duge ljubavne veze. Uostalom, dosta je zaljubljive prirode.

Od potencijalnog partnera zahtjeva mentalnu kompatibilnost i ne dozvoljava fizičku prisnost s nekim ko nije sposoban da je intelektualno izazove.Neprestana želja za novinom kod Blizanaca nije baš blagoslov za finansije, njene ili suprugove, i često podrazumijeva ekscentrični izgled koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance.

Non-stop je u pokretu i nema tog koncerta, premijere, značajnog okupljanja, koje bi ona mogla da propusti. Pogotovo ako joj to nalaže i sama njena profesija, jer umiju često biti vezane za sredstva za masovnu komunikaciju.

Ona konstantno prilagođava sve vlastitim potrebama i to pokušava i s partnerom. Spremna je da upotrebi i sva ‘ženska oružja’, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće.

Sve što misli, misli bar dvaput bolje od partnera. Međutim, ako joj se partner prepusti s povjerenjem, otkriće mu nove svijetove i učiniti da se osjeća osvježeno i vječno mlado. S njom je svaki novi dan kao novi život.

To je žena s kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu zna da pruži smisao. Puna je iznenađenja. Kad ste najmrzovoljniji, iznenadit će vas kartom za najtraženiji koncert ili vrhunski sportski događaj. Sve što traži jeste da i vi nju ponekad iznenadite, prenosi “B92“.