Poznati Naš odabir

Bivši muž potrošio 250.000 KM na njene operacije, sad traži novog dečka

Model Barbara Luna Sipos (22) iz Budimpešte opsjednuta je izgledom barbike te je svoju transformaciju u lutku započela vrlo rano. Oduvijek je sanjala kako će jednog dana izgledati poput pravih barbika.

Uvijek sam htjela izgledati poput lika iz bajke ili ljudske lutke. Moje prvo sjećanje iz djetinjstva je igranje s lutkama Barbie, a svoju transformaciju u lutku započela sam sa 17 godina” – govori manekenka.

Njen bivši suprug ‘iskeširao’ je oko 250.000 KM na njezin sadašnji izgled, a Barbara sad govori kako ne može naći stalni posao jer se muškarci ne znaju ponašati u društvu ‘vruće djevojke’.

Najprije je povećala grudi, a zatim je uslijedilo još desetak operacija. Sad radi kao web model jer je dala otkaz na mjestu recepcionerke jer je na tom poslu, tvrdi, izluđivala muškarce svojom aurom i karizmom.

Shvatila sam da taj posao nije za mene jer živim u društvu u kojem vrlo atraktivna žena nema mnogo mogućnosti da zadrži svoj posao ili dobije višu poziciju bez davanja muškarcima, što nisam htjela. To je jer živimo u patrijarhalnom društvu, voljeli to ili ne” – rekla je.

Iako su se razveli, Barbara kaže da je njen bivši suprug volio njen izgled pa joj je zbog toga i plaćao brojne operacije.

Muškarci vole moj izgled. Neki zatvoreni ljudi koji nisu samopouzdani ne žele izlaziti sa mnom, što je sasvim u redu” – kaže Barbara.