Poznati Naš odabir

Snežana more suza prolilaa zbog problematičnog sina – Sad je uradio ovo, niko ne može da se načudi

Sin folk pjevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, koji je pjevačici godinama unazad zadavao brige promijenio je svoj život iz korena. Naime, on se zaposlio se u jednoj ćevabdžinici u Beogradu.

Marku je, naime, gazda jednog ugostiteljskog objekta pomogao da ispeče zanat, a majka Snežana Đurišić, koja je mnogo propatila, konačno je ponosna na njega.

Svaki čovjek pogreši, pa tako i ja. Međutim, hvala bogu, imao sam prijatelje koji su mi pomogli da se vratim na pravi put. Ja se ne stidim posla koji radim. Pošteno zarađujem za život i porodicu. Iako sam mnogo griješio, majka je uvijek bila uz mene. I sada me podržava, priča mi, savjetuje i njoj sam najviše dužan za sve. Greške su tu da se isprave i nadam se da više nikad neću biti u situaciji u kojoj sam bio. Važno je ići pravim putem. Život je jedan, nema reprizu, ja sam naučio mnogo na svojim grešakama i sada idemo naprijed” – rekao je Marko.

Podsjetimo, tokom vanrednog stanja Marko je svakog dana nosio hranu Lepi Lukić.

Marko je divan dečko. On mi se od svih sada najviše našao. Znam da je Snežana imala prije probleme s njim. Neću da ulazim u to, ali vidim da je on dobar i odgovoran dečko. Radi u jednom restoranu na Belim vodama, u blizini mog stana. Živi smo ljudi, ako je prije bio loš, ne mora da znači da će opet biti. Svi imamo drugu šansu u životu. Snežana je takva žena da ja nemam reči. Zaslužuje da budu srećni, da funkcionišu kao majka i sin, jer znam koliko je osetljiva kad je on u pitanju. Znam koliko se davala i mučila da ga izvuče iz cele situacije i da riješi sve probleme” – rekla je tada Lepa.