Poznati Naš odabir

Ko je zapravo Iva Grgurić, pobjednica Zadruge 3?

Iva Grgurić, atraktivna Hrvatica, pobijedila je u posljednjoj, trećoj sezoni rijalitija “Zadruga”, koja se, poslije deset mjeseci, privela kraju.
Iva je u samom finišu dobila preko 40 osto podrške publike, dok nije krila da je presrećna što je došla do kraja.

Presrećna sam, neopisivo. Srce mi udara” – uzbuđeno je rekla po osvajanju prvog mjesta Iva, a njena majka, koja je bila pored nje, istakla je da je vjerovala da će njena kćerka doći do finala.

Moja curica je predivna” – rekla je Ivina majka ponosno.

Grgurićeva za sebe kaže da je model, a rođena je 1993. godine u Osijeku, dok je, kad nije u rijalitiju, stacionirana u Zagrebu.

Po ulasku u “Zadrugu” je, tokom predstavljanja, izjavila da “nema konkurenciju”, da je izuzetno komunikativna i druželjubiva, te da u rijaliti ulazi kako bi “podigla prašinu”.

Tom prilikom je istakla da joj je hobi jahanje i da voli da bude u centru pažnje. Svoje učešće u rijalitiju smatra “prečicom za blistavu i kvalitetnu budućnost”.

Ona je pri početku “Zadruge” pokazivala interesovanje za Vladimira Tomovića, a onda i za Stefana Karića, da bi potom stupila u romansu sa Filipom Đukićem, koji ju je i dočekao u studiju po osvajanju prvog mjesta i izljubio.

Ona je u rijalitiju izjavila da je od kuće otišla kada joj je bilo 19 godina. Prvo se zaposlila na jednoj farmi gde je decu sa posebnim potrebama podučavala jahanju.

Tada joj je iskrsla prilika da se sezonski zaposli na moru, pa je napustila taj posao i otputovala na Jadran. Međutim, posao nije dobila, te se zaposlila kao hostesa na Zrću u Novalji.

Hrvatska je brujala o njenoj navodnoj bliskosti sa tamošnjim biznismenom Marijanom Šarićem, ali i o glasinama da je bila u vezi sa Marinkom, sinom bosanskohercegovačkog biznismena Ivice Zovka.

Ivu su povezivali sa Sašom Popovićem, što je čelnik “Granda” demantovao, a nedavno su se pojavile informacije da će Iva morati da bježi kod majke zbog prijetnji bivšeg.