Poznati Naš odabir

Mostarka izabrana za Miss sporta Hrvatske 2020

Nova Miss sporta Hrvatske, Amina Kajtaz, dolazi iz Mostara i trenira plivanje, a pobjedu u ovom natjecanju ljepote izvojevala je u fer i sportskoj utakmici održanoj u subotu zagrebačkom kazalištu Kerempuh.

Jedino što je nedostajalo pa da se sport i ljepota stope u jedno bas kao na kakvom borilistu je jos više vatrene publike. No, više ih i nije moglo biti s obzirom na potrebu poštivanja svih zadanih epidemioloških mjera.

U finalu se našlo 13 djevojaka. Široka je lepeza sportova kojim se bave, od sportske gimnastike i nogometa, preko atletike i skokova u vodu, do, primjerice, stolnog tenisa i karatea.

Za velikog raspleta finalistice su tri put izlazili pred veliki i brojni žiri. Najatraktivniji je bio talent show za kojeg su djevojke u 45 sekundi morali, najbolje što mogu i znaju, predstaviti sport kojeg treniraju. Pošteno je kazati da je pobjednica tu briljirala, prenosi “Novi list“.

U konačnici nova Miss fotogeničnosti sporta Hrvatske 2020 je Nina Vuković, druga pratilja Miss sporta Hrvatske 2020 je Mia Kalašić, prva pratilja Miss sporta Hrvatske 2020 je Clara Crismanich, a Miss sporta Hrvatske 2020. je Amina Kajtaz, inače kći velikog nogometaša jedne od najboljih generacija Veleža Seada Kajtaza.

 

View this post on Instagram

 

🤍

A post shared by 𝓐𝓶𝓲𝓷𝓪 𝓚𝓪𝓳𝓽𝓪𝔃 (@aminakajtaz11) on