Astro Naš odabir

Samokritični do bola i sebe krive za sve: Ova 3 horoskopska znaka nikada nisu zadovoljni sobom

Ukoliko je i vaš horoskopski znak među njima, nemojte se i zbog toga osuđivati, već se okrenite pozitivnim mislima i zapamtite da niko nije savršen.

Neki ljudi su po prirodi veoma opušteni i ne stvaraju ni sebe ni drugima pritisak svojim postupcima, dok su drugi sebi previše samokritični.

Pripadnici ovih horoskopskih znakova jako su strogi prema sebi. Uvek se upoređuju s drugima i iz toga izvuku najgore za sebe.

Rak

Ovaj horoskopski znak umije dosta vremena da izgubi razmišljajući o tome da je mogao drugačije da postupi u određenim situacijama i šta god da uradi misli da je mogao bolje.

Previše brine o svojoj kilaži, te je često poremeti ritam i način ishrane. Iako ne veruje u dijete, uvijek smisli neki način da izgubi koji kilogram.

Ne obazire se na mišljenja drugih ljudi, ali će zato često osuđivati sami sebe.

Ribe

Ribe bi bile najsrećnije da im sve teče glatko, a kad se to ne dogodi, krivicu svaljuje na sebe kada im nešto u životu ide po zlu.

Znaju i da samosažaljevaju sebe i da kukaju u društvu drugih ljudi. To dolazi iz potrebe da neprestano osuđuju sebe i druge. Pre će oprostiti grešku drugome nego sebi.

Djevica

Riječ je o horoskopskom znaku koji za sobom vuče teret krivice, bez obzira na to šta uradi.

Djevice osuđuju same sebe, ali ne zbog toga što misle da su loše osobe, već zato što smatraju da su pogrešno postupile.

Stroge su i prema drugima. Ako zaključe da su u nečemu pogrešile, prepustiće se samosažaljenju i u tišini liječiti rane, prenosi Kurir