Astro Naš odabir

Smiješi im se sudbinska ljubav: Ova 3 horoskopska znaka upoznat će svoju srodnu dušu tokom avgusta 2020. godine

Posljednji mjesec ovog ljeta nekima može promijeniti ljubavni život. Nakon vrelog i burnog jula nekim horoskopskim znacima će ovo biti jedan veoma romantičan avgust, piše “Telegraf“.

LAV

Sve žene rođene u znaku Lava, koje još uvijek nisu u vezi, ovog mjeseca će se zainteresovati za dva potpuno različita tipa muškaraca. Svidjet će vam se izgled kod jednog, a šarm kod drugog. Pred vama će biti težak zadatak da odaberete pravog partnera. Poslije dugog kolebanja poslušat ćete svoje srce.

Moguće da će se pojaviti ljubomora zbog osobe koja svakodnevno provodi vrijeme sa vašim partnerom. Najpametnije bi bilo da popričate sa njim, a nakon razjašnjavanja situacije, drugi dio mjeseca će proći bez brige na ljubavnom polju.

VAGA

Da li još uvijek tražite svog partnera? Sada je prava prilika da ga i pronađete. Ako u vašem životu postoji neko ko vam se dopada, ovog mjeseca ćete imati šansu na napravite korak jedno ka drugome. Očekuje vas prava holivudska ljubavna priča, gdje će djelovati da se cijeli svijet vrti oko vas i vašeg novog partnera.

Sve Vage koje su trenutno u vezi, moguće je da će osjetiti zasićenost od partnera. Ukoliko se tako osjećate, zamolite parnera da neko vrijeme provedete razdvojeno.

VODOLIJA

Ako sada nemate partnera, vrijeme je da pokušate sa upoznavanjem preko internetu. Onlajn poznanstva mogu biti magična i misteriozna. Vjerovatno ćete pozvati jednog privlačnog stranca u svoj život koji će vas zaintrigirati. Od toga može da izraste i ozbiljna veza.

Ako ste već u dugoj vezi ovaj mjesec će proći mirno. Dosta vremena ćete provoditi zajedno, čime ćete produbiti svoj odnos i ojačati svoje emocije. Ne zaboravite da posvetite malo vremena sami sebi.