Uncategorized

Zvijezda turskih sapunica otkrila: “Ove stvari ne dopuštam u ljubavnom odnosu”

28-godišnju tursku glumicu Merve Çağıran trenutačno gledamo u ulozi Akče u seriji ‘Dijete’ na Novoj TV, u kojoj je prisiljena dati dijete na posvajanje. Bi li takvo što učinila u pravom životu, ali i neke druge detalje vezane uz svoj ljubavni život, otkrila je u intervjuu za 24 sata.

‘Kad s nekime gradim odnos, gledam koliko možemo koristiti jedno drugome, no korist o kojoj govorim ne svodi se na dobit nego na dijeljenje. Važnije od razmišljanja “koliko mi taj čovjek može pomoći u ovome ili onome” mi je “što mogu napraviti za njega, da se iskreno zbližimo”‘, objasnila je glumica te je dodala da ne dijeli ljude na dobre i loše.

Što se tiče postupaka lika Akče kojeg igra u spomenutoj seriji rekla je sljedeće:

Nisam iskusila majčinstvo, ali jako volim djecu. Djeca imaju tu jednu iskonsku kreativnost. Ni na što ne kažu: “To tako ne ide”. To mi djeluje vrlo čisto i nevino. Te njihove osobine me hrane. Naravno, ne dao Bog da se to što se dogodilo Akči ikome dogodi, ali ja na djetinjstvo gledam ovako: Ne odobravam da itko rodi dijete jer ima osjećaj da mora biti majka. Ili zato što mu netko to nameće’.

Što se pak tiče njezinog vlastitog ljubavnog života, Merve kaže da nije u vezi, ali da zbog toga ne žali, odnosno gleda realističnije na ljubav. ‘Ljubav se promijenila za mene. Na primjer, više ne sanjarim. Realistična sam i strpljiva kad je riječ o ljubavi’, objasnila je te je dodala preko čega u ljubavnom odnosu nikad ne prelazi.

‘Izgubiti privid slobode je vrlo uznemirujući osjećaj. Svojedobno sam i ja drugoj osobi pokušavala to napraviti, ali danas je moja svijest o osjećajima i ponašanju u vezi viša. Zbog toga, ako osjetim da mi netko pokušava ograničiti prostor slobode, odmah to spriječim. To ne dopuštam. I to je jedna od rijetkih stvari zbog koje sam spremna prekinuti vezu. Odmah. Bez obzira na to je li to prijateljska ili emotivna veza. Svatko mora imati svoju slobodu, svoj prostor’, objasnila je glumica.