Naš odabir Poznati

Ana Nikolić: Na fakultetu najmanje naučiš, ništa nije seksepilnije od obrazovane žene

Pjevačica Ana Nikolić uveliko razmišlja o budućnosti i obrazovanju svoje nasljednice Tare Đurić, koja je početkom avgusta napunila tri godine.

Što se tiče odabira profesije, Ana ističe da se ćerki neće mešati, ali da će insistirati da bude obrazovana. Pevačica je istakla daTara ne mora da dobije fakultetsku diploma, jer kako je rekla, tu se najmanje uči, dok je praksa najbolja škola.

Kao što ni mene moji roditelji nisu sputavali kada je reč o odabiru profesije, naravno da ću i ja Taru podržati u bilo čemu što bude odabrala. Ipak, insistiraću na tome da mora da ima solidno obrazovanje” – rekla je Ana.

Mislim da je to za jednu mladu ženu u sadašnjem trenutku veoma važno. To nema veze sa onim: “Donesi mi diplomu!”. Ne mora ni da završi fakultet niti da diplomira, ali mora da prođe neku školu” – dodala je pevačica.

To je jedan proces sazrevanja u kom učiš svašta nešto, uključujući i životne situacije. U suštini, najmanje naučiš na samom fakultetu, sve vreme učiš kroz praksu, zapravo. Ne mora da diplomira, ali mora da sprema ispite, da nauči šta su obaveze” – rekla je Nikolićeva u emisiji “Ekskluzivno”.

Ana je istakla da nema ništa seksepilnije od obrazovane, lepe i pametne žene, prenosi tanjug.

Ona prosto mora da bude jedna mlada, obrazovana osoba. Ne postoji ništa više seksi od žene koja je obrazovana, a da ne dodajem sad lepa, pametna i sve ostalo. Obrazovana žena je uvek seksi. Svim mladim devojkama bih preporučila da se obrazuju. Mislim da je taj rad na sebi veoma važan” – zaključila je pevačica.