Naš odabir Poznati

Mandarina ne liči na sebe: “Uništena još jedna prirodna ljepota”

Najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj, Kristina Penava (22), poznatija kao Kristina Mandarina, od prošle godine je u potpunosti promijenila izgled. Više ne nosi pletenice, već je ugradila ekstenzije, uvećala je usne i sredile obrve. ali čini se kako tu neće stati.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pozirala s doktoricom kod koje je ranije išla na prepravke, a koju naziva ‘najboljom na svijetu’. Pratioci su je u komentarima pitali li je sada korigovala nos. Ali odgovor nisu dobili.

Mnogi su se složili da Kristina sada izgleda kao potpuno druga osoba nego ona od prije godinu dana.

Uništena je još jedna prirodna ljepota“, jedan je od komentara.

Ali neki su joj poručili da im je ljepša nego prije i pohvalili su njene prepravke.

Kristina je već ranije povećala grudi, a jednom je prilikom priznala da je ranije bila bucka i na kraju smršala 20 kilograma. Nakon što je postala popularna, počela se hvaliti sa skupocjenim ‘krpicama’. Pratioci su joj poručili da je nevjerovatno šta sebi može priuštiti samo od prodaje mandarina.

1

Zbog bujnih oblina privukla je mnoge muškarce, kako na štand s mandarinama, tako i na svoje profile na društvenim mrežama. Zbog toga dobija mnoštvo poruka, a njene pratioce zanima ima li dečka. Prethodno je objavila nekoliko fotografija s nepoznatim muškarcem u društvu, ali nije mu nikada pokazala lice niti otkrila njegov identitet, prenosi “24sata.hr“.