Naš odabir Poznati

Ovo je bivši suprug Sanje Kužet

Iako se nedavno udala drugi put i dobila sina, Sanja Kužet, voditeljka muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, je prije devet godina bila udata za člana obezbjeđenja vlasnika TV “Pink”, Željka Mitrovića, Zorana Pipera sa kojim je takođe dobila dječaka, kojem su dali ime Strahinja.

Kuma na prvom vjenčanju bila je folk zvijezda Lepa Brena. Sanja je u tom periodu radila na “ružičastoj” televiziji kao voditeljka prognoze.

To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Poslije nekolikomjesecii zabavljanja, njih dvoje su rješili da se vjenčaju”, otkriva izvor blizak voditeljki.

Svadba je bila organizovana u nekadašnjem Interkontinentalu. Mladenci su uložili ozbiljnu sumu novca. Sve je bilo sređeno kao u bajci.

Sanja se poslije prvog porođaja vratila na TV “Pink” kao novinar informativnog programa, nakon čega prelazi na “Grand” televiziju gdje dobija posao voditeljke najgledanijeg muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, prenose “Nezavisne“.

Gepostet von Zoran Piper am Samstag, 5. November 2011