Naš odabir Poznati

Severina se razvodi, pomirila se s dugogodišnjim menadžerom?!

Beogradski mediji posljednjih dana sve više pišu o definitivnom razvodu hrvatske pjevačice Severine i Igora Kojića.

Supružnici su već nekoliko mjeseci odvojeni, a ljetni odmor proveli su na različitim destinacijama.

Mediji u Srbiji pišu da je definitivan kraj došao jer se Severina pomirila sa svojim dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem, prenosi Index.hr.

Prema istim izvorima Tomica Petrović od početka se protivio vezi i braku s Igorom Kojićem, a navodno su Igor i on u lošim odnosima od početka. Zbog toga je Severina navodno dala otkaz Petroviću koji joj je godinama uspješno vodio karijeru, ugovarao nastupe, organizirao koncerte, sklapao sponzorstva i brinuo o finansijama. Severinina karijera potom je krenula silaznom putanjom, a pjevačica je početkom ove godine Tomici pružila ruku pomirenja, što je Kojića, navodi se, jako razbjesnilo.

Srpski Story navodi da je Kojića razbjesnila i njena nedavna objava na Instagramu, gdje je pozirala s Tomicom i ostatkom ekipe te napisala da je to njen mali krug velikih ljudi.

Ogorčen zbog toga što među njima vidi Petrovića, Igor se nije mogao suzdržati.

“Ako kreneš od ovog prvog, veliki krug malih ljudi. Kad je kašika u medu, oko tebe sto lica, kad si u problemu, samo Bog i porodica. Čuvaj se onog koji poružni kad se smije”, navodno je Severini napisao Igor, ali tog komentara nema na Instagramu.

Posljednju zajedničku fotku na Instagramu s Igorom Severina je objavila prije dva mjeseca.

Story piše i da je početkom godine pjevačica je ušla u sukob sa suprugovim roditeljima, što je dovelo do toga da istog momenta spakuje kofere i sama otputuje za Zagreb, a ubrzo potom svekrva Olja i svekar Dragan Kojić Keba otpratili su je sa “instagrama”, što je učinila i njihova ćerka Nataša, koja godinama živi i radi u Americi.